UPDATE 2022

Beste Patienten,

vanwege drukte in de praktijk wordt de praktijk uitgebreid naar Terneuzen. De laatste jaren kreeg ik het steeds moeilijker om patiënten te kunnen plannen en voornamelijk ook om u snel een afspraak te kunnen geven. In deze tijd met Corona en quarantaines kan het ook zomaar voorkomen dat ik een week niet kan werken. Aangezien ik in Westdorpe niet verder kon uitbreiden heb ik besloten om samenwerking te zoeken met Osteopathie Hamelink en zijn we samen een praktijk gestart in Terneuzen aan de Axelsestraat 210.

De nieuwe praktijk zal Therapeutisch Centrum Terneuzen gaan heten en ons deel zal “de osteopaten” gaan heten. Op termijn zal er ook een fysiotherapeut bij komen.

Simon d’ Haeijer (osteopaat) zal onze praktijk komen versterken en zal op dinsdag en woensdag ochtend patiënten gaan behandelen in Terneuzen. Bij drukte in mijn praktijk bestaat dus de kans dat ik u naar hem verwijs. De praktijk in Terneuzen moet verder nog wat opgefrist worden en verder vorm krijgen.

February 1, 2022Permalink