Zomervakantie 2023

Beste patienten,

wij hebben vakantie van 15 tem 30 juli. Er wordt dan telefonisch niet opgenomen. Voor afspraken kunt u bellen met mijn collega Remco Hamelink: 0648566842.

Groeten,

Marco

July 11, 2023Permalink

Meivakantie 2023

Beste patiënten,

van 22 april tem 7 mei zijn wij op vakantie. Mijn telefoonnummer zal dan doorgeschakeld worden naar een centraal nummer.

Vanaf 1 mei verhuist de praktijk in Terneuzen naar een nieuw adres: Herengracht 15 in Terneuzen, oftewel de oude ABN AMRO. Ik zal hier weer op donderdag werkzaam zijn. De overige dagen in Westdorpe. De praktijk in Terneuzen zal Therapeutisch Centrum Terneuzen worden, Gerritse en Hamelink Osteopathie zal hier gaan samenwerken met Fysiek Fysiotherapie.

Groeten,

Marco

April 18, 2023Permalink

Update zomervakantie 2022

Beste Patienten,

Tijdens de zomervakantie zal ik niet aanwezig / bereikbaar zijn van maandag 1 augustus tot en met zondag 4 september. Dit in verband met vakantie en aansluitend cursus. Mijn telefoon zal dan doorgeschakeld worden naar mijn collega Simon d’ Haeijer, hij zal de planning verder verzorgen. Een goede zomer gewenst!

Groeten,

Marco en Simon

July 27, 2022Permalink

Update Meivakantie 2022

Beste Patienten

Wij zijn met de meivakantie op vakantie van 22 april – 6 mei. De aansluitende week daarna heb ik cursus. Dit betekent dat ik drie weken niet werkzaam ben, tot 16 mei. Mijn praktijk zal overgenomen worden in deze weken door osteopaat Simon d’ Haeijer. Mijn telefoon zal doorgeschakeld worden naar zijn telefoon, u kunt dan met hem afspraken maken in Terneuzen of in Westdorpe.

Groeten,

Marco

April 13, 2022Permalink

UPDATE 2022

Beste Patienten,

vanwege drukte in de praktijk wordt de praktijk uitgebreid naar Terneuzen. De laatste jaren kreeg ik het steeds moeilijker om patiënten te kunnen plannen en voornamelijk ook om u snel een afspraak te kunnen geven. In deze tijd met Corona en quarantaines kan het ook zomaar voorkomen dat ik een week niet kan werken. Aangezien ik in Westdorpe niet verder kon uitbreiden heb ik besloten om samenwerking te zoeken met Osteopathie Hamelink en zijn we samen een praktijk gestart in Terneuzen aan de Axelsestraat 210.

De nieuwe praktijk zal Therapeutisch Centrum Terneuzen gaan heten en ons deel zal “de osteopaten” gaan heten. Op termijn zal er ook een fysiotherapeut bij komen.

Simon d’ Haeijer (osteopaat) zal onze praktijk komen versterken en zal op dinsdag en woensdag ochtend patiënten gaan behandelen in Terneuzen. Bij drukte in mijn praktijk bestaat dus de kans dat ik u naar hem verwijs. De praktijk in Terneuzen moet verder nog wat opgefrist worden en verder vorm krijgen.

February 1, 2022Permalink

Zomervakantie 2021

Beste Patienten,

wij zijn op vakantie van 14 augustus tem 6 september. Er kunnen dan geen afspraken gemaakt worden, vanaf 6 september kunt u weer contact opnemen voor een afspraak.

 

Groeten en fijne zomer gewenst,

Marco Gerritse

August 4, 2021Permalink

Zomervakantie 2020

Beste Patienten

wij zijn op zomervakantie van 18 juli tot en met 2 augustus. De praktijk zal dan gesloten zijn en er kunnen geen afspraken gemaakt worden.

 

July 23, 2020Permalink

INFORMATIE MBT CORONAVIRUS

Beste Patienten,

vanaf 11 mei mag mijn praktijk weer open. Bij telefonisch gesprek zal ik eerst nagaan of behandeling fysiek noodzakelijk is en misschien ook op afstand consult kan plaatsvinden aan de hand van advies. Als behandeling in de praktijk plaats vindt is het van belang dat u zelf de behandeling (kosteloos) annuleert indien het volgende op u van toepassing is:

  • U, of uw kind / baby heeft op het moment van de behandeling of de afgelopen 24 uur last van de volgende symptomen: neusverkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging (= tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, reuk- en/of smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree.
  • U, of uw kind / baby heeft in de laatste 14 dagen (huiselijk) contact gehad met bewezen Covid-19 patiënten. Heeft u zelf Covid – 19 doorgemaakt? Zo ja: hoe lang geleden?
  • U heeft een verstandelijke handicap en bent 18 jaar of ouder en woonachtig in een instelling.
  • U bent woonachtig in een verpleeghuis.

Betreffende hygiene in de praktijk is voor u het volgende van toepassing:

  • U WAST UW HANDEN IN HET TOILET OF IN DE BEHANDELKAMER VOOR EN NA DE BEHANDELING MET ZEEP OF U GEBRUIKT HANDDESINFECTIE
  • U DROOGT UW HANDEN MET EEN TISSUE EN DOET DEZE IN DE PRULLENBAK OF IN DE WC
  • DE OSTEOPAAT GEEFT GEEN HAND EN OPENT EN SLUIT DE DEUR VAN DE PRAKTIJK
  • HOUDT ANDERHALVE METER AFSTAND TOT ANDERE PATIËNTEN. MOCHT ER EEN PATIËNT IN DE WACHTKAMER ZIJN NEEM DAN PLAATS IN DE HAL, DAAR IS OOK EEN BANKJE
  • HOEST EN NIES IN DE ELLEBOOG

Met vriendelijke groet en tot ziens in de praktijk!

Marco

 

May 10, 2020Permalink

Update voorjaar / zomer 2019

Beste Patienten,

23 – 25 mei ben ik in Frankfurt om hier voor een laatste keer les te geven. De praktijk zal dan gesloten zijn. Vanaf volgend jaar zal ik enkel nog in Nederland en België les geven.

Goed nieuws! De praktijk zal vanaf 3 juni verhuizen naar een nieuw adres: Graafjansdijk A 189 in Westdorpe, ofwel de oude pastorie van Westdorpe. u kunt gewoon via de voordeur naar binnen, die zal open zijn. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, dit zal aangegeven staan op de deur, evenals het toilet zal duidelijk aangegeven staan.

 

Tot in de nieuwe praktijk!

 

May 15, 2019Permalink

Update Najaar 2018

Beste Patienten,

omdat ik zaterdag 8 september deelneem aan de hele triathlon van Almere zal de praktijk op vrijdag 7 september gesloten en niet bereikbaar zijn.

Les geven in het najaar:

20 – 23 september Frankfurt
16-18 november Antwerpen
29 nov – 2 dec Frankfurt

Ook dan zal de praktijk gesloten zijn en niet bereikbaar

September 6, 2018Permalink